Кулінарія

Робочі будні рядового кухаря: як бути кухарем.

Що їдять кухаря на роботі.
Найчастіше Шеф виділяє найменш зайнятих кухарів, які приготують їжу на весь персонал закладу. Як правило вранці – каша, на обід – суп, на вечерю – гаряче блюдо.
На даний момент я працюю в закладі, у штаті якого щоденно перебуває близько 70 осіб: близько 20 кухарів, 10-15 офіціантів, 5-10 прибиральників (в тому числі і посудомойщики), бармени, вантажники, хостеси, гардеробник, різні менеджери, бухгалтерія, служба безпеки, системні адміни, комірники, керуючі та інші нікому непотрібні «директора». Коротше нас дуже багато і якщо виділяти парочку хлопців щоб вони прогодували цю юрбу, то можна з ними попрощатися. Тому на годівлю армії нероб (це я не про кухарів) виділений окремий кухар. Кухар який годує кухарів. Так само кухаря частенько роблять собі всякі ніштяки і їдять нишком. Ніякої перерви на обід немає, потрібно вибрати вільний час і заштовхати в себе їжу. Зазвичай кухарі просто перекушують не відходячи від робочого місця.

Важливо! Друзі, по більшій частині ця стаття є ознайомчою. І про все, що я писав можу розповісти більш докладно. Мій стаж роботи дозволяє мені відповісти на будь-яке питання, який ви тільки можете собі уявити (стосовно робочих днів кухарів). Це дійсно дуже цікава професія, про яку можна написати цілу серію статей. Якщо вам було цікаво, то можете написати відгук мені на пошту (адреса в кінці) або попросити описати будь-який робочий момент кухаря, приклад: травми кухарів, гігієна, робочий одяг, робочі інструменти та обладнання, смішні випадки, улюблена їжа кухарів, дивні/тупі/шкідливі відвідувачі, взаємини з кухарями/офіціантами, сленг,

Related posts

Leave a Comment